Welkom terug bij Huishoudplaza.nl!

Lieve bezoekers,

Welkom terug op Huishoudplaza.nl! Of je nu een oude bekende bent of voor het eerst bij ons langskomt, we zijn blij dat je er bent. Je hebt misschien gemerkt dat de site wat klein is en/of er een beetje anders uitziet. We hebben een aantal veranderingen doorgevoerd, en we willen je graag vertellen wat er is gebeurd!

Van Groot naar Klein, en dat is Prima!

Huishoudplaza.nl begon ooit (in 2002!) als een kleine site, maar werd al snel een hele grote site op het internet, met allerlei tips over het huishouden. het was een soort gezellige digitale keukentafel waar tips en trucs werden gedeeld voor alles wat met huishouden te maken heeft. Of je nu op zoek was naar de beste manier om die vervelende vlek uit je favoriete shirt te krijgen of tips nodig had voor het organiseren van je voorraadkast, we waren er voor je.

De oude website, deze screenshot uit 2005. Er zijn maar weinig sites ouder dan Huishoudplaza.nl!

Maar…

Maar zoals met veel dingen in het leven bleef de website echter jaren stilstaan en miste hij de nieuwste ontwikkelingen. Uiteindelijk werd hij verkocht, en namen wij de website over (2020). We deden ons best om de site nieuw leven in te blazen: Er kwam een nieuwe website aan, maar er was uiteindelijk ook een andere grote uitdaging: we hadden nog een andere website overgenomen, Omaweetraad.nl.

Deze site overlapte enorm en had nog steeds die gezellige, huiselijke sfeer en was bovendien zo’n 20 keer groter. Daar ging dan ook al onze focus naar toe…

Dus, gaan we naar Oma toe!

Dus, na lang nadenken en veel koffiepauzes (want ja, die zijn belangrijk), hebben we besloten om Huishoudplaza te stoppen niet verder te gaan met de ontwikkeling en ons meer te focussen op OmaWeetRaad.nl. Daar moet je dan ook zijn als je tips zoekt en of tips wilt delen, dat is de plek waar we ook alle goede content naar te hebben geplaatst.

Toch wilde we nog een klein beetje content behouden

Onze top 10 aller tijden op Huishoudplaza:

Onze 10 beste tips hebben we nog op deze site behouden! Sommige van deze tips hebben wel al miljoenen views te pakken! Voor de geschiedenisboeken!

Dank voor alle support de afgelopen jaren en maak een accountje aan op Omaweetraad en doe daar mee met de duizenden reacties, tips en gidsen voor een effectief huishouden!

Liefs, Huishoudplaza.nl

Scroll naar boven